LOADING

Pakej Katering Yang
Best Review Based on Most Mentioned Phrase/Active User
Pakej Katering Yang - Bukan Sahaja Pelanggan Memuji Sajian
Bukan Sahaja Pelanggan Memuji Sajian
Bukan Sahaja Pelanggan Memuji Sajian
2 times mentioned • He Ha • 17 November 2017
Umum memuji kelazatan dan keenakan sajian yang Wadishah Rich Catering sediakan. Bukan sahaja pelanggan memuji sajian, segala kelengkapan seperti hiasan, kanopi, pinggan dan mangkuk serta kerusi dan meja disediakan dengan penuh rapi dan teliti termasuk servis cemerlang oleh pramusaji terlatih juga tidak ketinggalan. Sila pilih pakej katering yang kami sediakan terdiri daripada pakej katering perkahwinan, pakej akikah dan lain-lain.
Pakej Katering Yang - Menawarkan Pakej Katering
Menawarkan Pakej Katering
Menawarkan Pakej Katering
2 times mentioned • He Ha • 17 November 2017
Pakej Katering Murah dan Sedap di Kuala Lumpur.Rizsha Bridal Collection bukan sahaja menawarkan pakej katering yang murah tapi makanan yang disediakan juga dijamin sedap. Mana nak dapat oi pakej murah dan sedap macam ni. Pakej yang disediakan adalah sangat lengkap dan ramai pelanggan yang berpuas hati dengan servis yang diberikan. Rizsha Bridal Collection amat mementingkan citarasa pelanggan. Menu yang disediakan bukan sahaja sedap malahan bertepatan dengan citarasa orang Malaysia. Bahan yang digunakan juga merupakan bahan berkualiti.
Pakej Katering Yang - Tuan Rumah
Tuan Rumah
Tuan Rumah
15 times mentioned • K Y • 14 November 2017
Katering Kuala Lumpur.Apa yang perlu ketika mencari Katering di Kuala Lumpur?Mencari servis katering yang tepat dan tidak memeningkan kepala adalah perlu bagi menjamin event yang anda lakukan, tak kira majlis kahwin, kenduri, aqiqah, pertunangan , corporate event atau VIP event, berjaya dan tidak menghampakan tetamu yang hadir. Makanan yang dihidangkan perlulah yang terbaik dan menjadi kepuasan bagi tuan rumah apabila pakej katering yang diambil mampu membuatkan tetamu tersenyum lebar kekenyangan.
Lastest Business