LOADING

Bahagian Bawah
Best Review Based on Most Mentioned Phrase/Active User
Bahagian Bawah - Selalunya Kabinet Tv Mempunyai Rangka
Selalunya Kabinet Tv Mempunyai Rangka
Selalunya Kabinet Tv Mempunyai Rangka
2 times mentioned • Airaniez Wirdani • 20 January 2018
Rekaan Kabinet TV. Bagaimana mendapatkan rekaan kabinet yang fleksibel dan berfungsi dengan baik? Selalunya kabinet TV mempunyai rangka penstoran di bahagian bawah, tepi atau atas TV. Namun jika anda mahu meletakkan rak di atas TV, pastikan rak tersebut kuat dan tidak diletakkan dengan barang terlalu berat. Selain itu, pastikan rak tambahan tidak menganggu kedudukan TV anda.
Bahagian Bawah - Lantai Kayu Lamina
Lantai Kayu Lamina
Lantai Kayu Lamina
138 times mentioned • Diron Ho • 09 October 2017
Pemasangan ini berlaku di kediaman pelanggan di Bandar Seri Putra. Kediaman indah ini akan tampil lebih baik dengan lantai kayu lamina. pemasangan dibuat di bahagian ruang tamu bahagian bawah dan bahagian keluarga di tingkat atas.
Bahagian Bawah - Cadar Kalis Air
Cadar Kalis Air
Cadar Kalis Air
9 times mentioned • Petrina Leong • 03 March 2018
Cadar kalis air selesa, mudah urus. CADAR kalis air yang mudah diuruskan pastinya menggembirakan ibu bapa yang buntu memikirkan cara terbaik melatih anak-anak untuk tidak memakai lampin pakai buang ketika tidur. Istimewanya cadar itu, air yang tertumpah di atasnya tidak akan menembusi bahagian bawah sehingga mengena tilam kerana ada lapisan getah plastik di bawahnya.
Bahagian Bawah - Memainkan Peranan Dalam
Memainkan Peranan Dalam
Memainkan Peranan Dalam
3 times mentioned • Diron Ho • 09 October 2017
Apabila venir atas ini adalah sangat nipis (0,6 mm atau lebih) tingkat yang terhasil tidak boleh refinished harus yang pernah diperlukan. Walau bagaimanapun, apabila venir atas adalah antara 2 mm dan 6 mm, ia boleh refinished beberapa kali. Lapisan dalam pembentukan di bahagian bawah lapisan atas venir adalah penting dan juga memainkan peranan dalam harga muktamad. Ada boleh menjadi mana-mana antara tiga dan 12 lapisan papan lapis dan kayu putih yang belum selesai, bergantung kepada ketebalan dan kualiti produk siap.
Lastest Business