LOADING

Top 10 Most Related Posts
Best Review Based on Most Mentioned Phrase/Active User
Restoran Mak Lam - Sandals Resort Hotel
Sandals Resort Hotel
Sandals Resort Hotel
3 times mentioned • Adrian Choo • 06 April 2018
Kanak kanak cuti sekolah bawa seisi keluarga pergi Desaru Johor Bharu. Kami tinggal di Sand & Sandals Resort Hotel. Makanan malam kami singgah di Restoran Mak Lam dengan masakan ala melayu dan cina. Kami order hidangan set 4 orang dengan harga Rm 98. Set dalam ada sup tom yum seafood, sayur goreng, pilihan seafood, nasi, dan juga 1 jug air sirap limau.
Restoran Mak Lam
Restoran Mak Lam
Restoran Mak Lam
2 times mentioned • Adrian Choo • 03 April 2018
Restoran Mak Lam Seafood. Banyak jenis seafood anda boleh pilih dengan masakan cara melayu dan cina. Ada set hidangan untuk seisi keluarga dengan harga yang berpatutan. Lain kali, datang Desaru pasti saya akan datang lagi.
Ada Set - Rizsha Bridal Collection
Rizsha Bridal Collection
Rizsha Bridal Collection
2 times mentioned • He Ha • 17 November 2017
PA System bernilai RM600 DJ Mikrofon Skrin Tv Wahhhh banyaknya boleh dapat dengan RM20/pax kan? Macam tak percaya. Minimum pax hanya 900pax sahaja bagi membolehkan anda mendapat harga hebat ini.Tapi bukan ni je tau. Rizsha Bridal Collection siap nak bagi FOC item lagi ni. Aduh, ruginya kalau tak ambil pakej mereka ni. FOC item yang akan diberikan adalah kek 2 tingkat, goodies dan set kambing golek. Serius ada set kambing golek lagi brader! Menangis guling-guling pengantin yang dah kahwin minggu lepas.
Boleh Pilih Dengan - Ada Banyak Pilihan
Ada Banyak Pilihan
Ada Banyak Pilihan
5 times mentioned • I Am Baby Shark • 21 November 2017
Pilihan Design/Rekaan Plaster Ceiling Ada banyak pilihan yang boleh anda pilih dengan pelbagai bentuk asalkan bersesuaian dengan anda. Ada yang mahu rata sahaja tanpa-apa-apa dekorasi. Ada yang mahu L-Box, ada yang mahu bentuk seperti tangga. Biasanya kontraktor akan memberi anda sebuah buku desain untuk anda pilih.
Datang Lagi - Jalan Puj 3
Jalan Puj 3
Jalan Puj 3
2 times mentioned • Adrian Choo • 20 January 2018
Restoran Tat Nasi Ayam di Jalan Puj 3/3, Puncak Jalil Seri Kembangan. Set yang saya pilih Rm 18 untuk 2 orang serta minuman jus buah. Harga yang berpatutan dan friendly. Ayam yang digoreng enak dan rangup. Saya akan ajak kawan saya datang lagi. https://waze.com/ul/hw2831tn36
Datang Lagi - Harga Boleh Runding
Harga Boleh Runding
Harga Boleh Runding
2 times mentioned • Scorpion King • 16 June 2016
alam kereta untuk raya datang lagi boleh jalan jauh conditions masih ok firts owner harga boleh runding hubung Make Perodua Model Kenari Type Hatchback Transmission Manual Engine Capacity 1000 cc Mileage 160 000 - 169 999 Mfg. Year 2001 Features Solar Film, CD Player, Leather Seats, Sport Rims, Alarm
Set Hidangan - Ayam Masak Merah
Ayam Masak Merah
Ayam Masak Merah
11 times mentioned • K Y • 14 November 2017
Sutera Catering Event & Services.Hanya daripada Sutera Catering sahaja, anda boleh mendapatkan pakej katering serendah RM5900 untuk 1000 orang yang terdiri daripada set hidangan masakan Melayu seperti Nasi Beriani, Ayam Masak Merah/Kari Kambing, Daging Masak Hitam dan beberapa lagi menu lain termasuklah menu istimewa untuk pengantin.Syarikat katering ini berperanan sebagai one stop centre untuk majlis perkahwinan (dan lain-lain majlis keramaian) dengan servis yang bermutu dan berkualiti pada harga yang berpatutan.
Set Hidangan - Meja Makan Beradab
Meja Makan Beradab
Meja Makan Beradab
3 times mentioned • K Y • 14 November 2017
Acik Katering,Kelengkapan Percuma - Stesen Buffet & Set Hidangan - Dekorasi Meja Buffet - Meja Makan Beradab (10pax) - 4 Set Meja VIP (Keluarga Pengantin) - Peramusaji Beruniform (12pax)
Untuk Seisi Keluarga - Pemasangan Lantai Kayu Lamina
Pemasangan Lantai Kayu Lamina
Pemasangan Lantai Kayu Lamina
43 times mentioned • Diron Ho • 09 October 2017
Pemasangan Lantai Kayu Lamina Di AU2, Keramat Mengalami jubin lantai yang kembung dan merekah, lambat launnya akan menambahkan lagi masalah memang merunsingkan. Jubin yang pecah di lantai amat tajam dan boleh mengundang bahaya untuk seisi keluarga. Zaman kini sudah banyak kediaman yang dibeli dari pemaju sering mengalami masalah jubin lantai pecah. Solusinya adalah dengan mendapatkan sentuhan pakar dari ZALDECO.
Untuk Seisi Keluarga - Menyediakan Pelbagai Jenis
Menyediakan Pelbagai Jenis
Menyediakan Pelbagai Jenis
4 times mentioned • I Am Baby Shark • 21 November 2017
PERMAIDANI (Carpet) Beri nafas baru pada permukaan lantai dengan hamparan permaidani. Ketibaan Aidilfitri adalah peluang terbaik untuk mengubah wajah lantai yang selama ini terbiar kosong. Pilih corak permaidani yang selari dengan gaya hiasan. Kalau sudah ada permaidani, tetapi jemu dengan corak lama itu maka belilah yang baru dalam corak berlainan. Di SSF menyediakan pelbagai jenis corak, warna, material dan saiz sesuai citarasa kediaman anda yang ingin menampilkan keselesaan untuk seisi keluarga atau pun tetamu yang berkunjung kerumah.
Lastest Business